Sådan fjerner du græspletter

At finde ud af, hvordan man fjerner græspletter er en af de sværeste vasketøjsudfordringer. Disse genstridige grønne pletter ser ud til at hænge direkte på lyst tøj.

Derudover har du sikkert hørt alle mulige anekdoter om, hvad der fjerner græspletter, der efterlader dig med flere spørgsmål end svar. Kan du fjerne græspletter med eddike? Kan renseri fjerne græspletter? Fjerner brintoverilte græspletter? Fjerner citronsaft græspletter? Det kan gøre vasketøjet til en overvældende oplevelse.

Heldigvis, når du kender et par simple life hacks til, hvordan du fjerner græspletter fra bukser, sko, fodboldtrøjer og andet tøj, vil du være i stand til at få din families tøj til at se uberørt ud. Her er den bedste måde at fjerne græs på, ifølge eksperterne.

Fjerne græspletter

Behandl græspletter så hurtigt som muligt efter farvning. Jo ældre pletten er, jo sværere vil den være at fjerne.

Alle pletfjernelsesmetoder bør anvendes før vask af vaskbart tøj. Pletter, der er blevet vasket og tørret, er næsten umulige at fjerne.

Sådan fjerner du græspletter fra sko

Da dine børn var små, fandt du sikkert ud af, hvordan du fjerner græspletter fra fødderne efter sommerdage med at lege i baghaven. Men nu hvor de er blevet ældre og involverer sig i sport, undrer du dig måske over, hvordan du kan slippe af med græspletter på hvide sko.

For at prøve denne metode til, hvordan du kan slippe af med græspletter på hvide Converse, tennissko og andet lyst fodtøj, skal du bruge vand, en tandbørste, vaskemiddel og en renseopløsning. Du kan også få brug for destilleret hvid eddike og tandpasta.

 

Sådan fjerner du græspletter fra hvide sko hurtigt og nemt.

  1. Brug en fugtig klud til at fugte pletten og fjerne snavs eller snavs fra skoen.
  2. Bland en del vaskemiddel med tre dele vand, og påfør derefter opløsningen på pletten.
  3. Brug en tandbørste til forsigtigt at skrubbe pletten.
  4. Påfør et rengøringsmiddel som Quick ’n Brite, hvis pletten ikke forsvinder.
  5. Ser du stadig grønt? Brug et par dråber hvid destilleret eddike til at fjerne det.
  6. Brug endelig en ren, tør klud til at fjerne resten af ​​pletten og overskydende fugt.

Sådan! Dine sko vil se ud, som om du aldrig har trådt din fod på en nyklippet græsplæne.

Græspletter på sko

Sådan fjerner du græspletter fra bukser

Der er ikke noget mere irriterende end at lægge mærke til en stor grøn streg på dine yndlings-cowboybukser. Så snart du ser det, vil du prøve at finde ud af den bedste måde at fjerne græspletter fra jeans.

Hvor lang tid det tager at rengøre dine jeans afhænger af, hvor længe pletten har været der. Hvis pletten er frisk, er der en nem måde at slippe af med græspletter på jeans hurtigt.

“Forsigtigt fugt dine jeans med sprit ved hjælp af en svamp eller vatpind. Når det farvede område er helt tørt, skylles det med koldt vand. Påfør en lille mængde flydende vaskemiddel på det berørte område og gnid det ind i mindst fem minutter. Skyl derefter med koldt vand og lad stoffet lufttørre.”

Gentag efter behov, indtil pletten er forsvundet, og smid derefter dine jeans i vasketøjet som normalt. Den metode til, hvordan du fjerner græspletter på jeans, bør efterlade din denim pletfri.

Du skal dog muligvis lægge lidt ekstra indsats (og bruge nogle usandsynlige rengøringsværktøjer!), hvis pletten har eksisteret i et stykke tid. Nogle mennesker undrer sig: Kan tandpasta fjerne græspletter? Ja, og det er et godt rengøringsmiddel, hvis du forsøger at finde ud af, hvordan du fjerner påsatte græspletter fra jeans.

Placer en klat tandpasta på jeansene og gnid forsigtigt pletten væk. Det kan tage et par forsøg.

Græspletter på bukser

Sådan fjerner du græspletter fra tøj

Har du nogensinde fundet dig selv at gennemsøge internettet for at finde ud af, hvordan man fjerner græspletter fra tøj? Alene mængden af teknikker kan være udmattende at gennemgå. Heldigvis bad vi Topperman om at forklare, hvordan man fjerner græspletter fra kaki, T-shirts og andet hverdagstøj – og hendes metode virker faktisk.

Nedenfor er de tre trin til, hvordan du hurtigt og nemt fjerner græspletter fra bukser og skjorter.

  1. Læg pletten i blød i 15 minutter i en opløsning af to dele vand til en del hvid eddike.
  2. Tag en ren hvid klud og dup forsigtigt pletten.
  3. Vask de plettede bukser eller top med et enzymbaseret vaskemiddel. Enzymerne vil hjælpe med at løfte proteinet af stoffet.

 

Gentag ovenstående trin efter behov, indtil pletterne er væk.

græspletter på tøj